Sparbanken Rekarne i Eskilstuna av Coco Form

195
DELA

I Eskilstuna så fick Coco Form uppdraget att göra om inredningen i Sparbanken Rekarne. Uppdrag var att skapa en miljö som passade till anrika Sparbanken Rekarnes nytänkande arbetssätt som tagits fram under det senaste året.

Sparbanken Rekarne i Eskilstuna

Ombyggnationen och den nya inredningen blev startskottet på ett nytt sätt att arbeta. En miljö som andas framtid och personlighet samtidigt som den seriösa framtoningen finns kvar. Material och strukturer blandas med varandra; plexi, betsad ask och borstad koppar är viktiga inslag i inredningen. Alla foton är tagna av Jason Strong.

Sparbanken105

Man har bland annat använt sig av hängande färgade glasfönster som rumsavdelare, vilket gör att rummen känns större. Allmänt så är interiören modern med en svart vit färg kombination som tillsammans med den orangea färgen skapar en gemytlig känsla. I Sverige så finns det inte många banker, med en sådan väl designad interiör, Sparbanken Rekarne i Eskilstuna är något helt unikt.

Sparbanken112

Sparbanken119

Sparbanken121

Sparbanken116

Sparbanken110

 • Mikko

  Riktigt snyggt men vilka fula datorer från ett fult företag

 • Palo

  Datorerna passar ju grymt bra till interiören

 • Mikko

  gillar inte företaget och ifansen

 • Mormorsglamour

  Tänkte faktiskt häromdagen när jag klev in på ett bankkontor, att de oftast är så fantastiskt oinspirerande.
  Mer bankkontor som dessa. Heja Coco form.