Add & Subtract av Kajsa Willner

Frilansdesignern Kajsa Willner hade nyligen premiär för sin utställning Add & Subtract på Gallery PASCALE i Stockholm. DesignWorld deltog på vernissagen, torsdagen den 17 oktober där temat var återvinning.

Vasen Sand av Kajsa Willner

Vasen ”Sand” består utav papper och sand som formpressats tillsammans för att skapa en känsla av sommaren. Den finns i olika storlekar och med olika färgsättningar.

sand3

sand2

baam2

I det praktiska tidningsstället BAAM! sitter tidningarna fastspända mot en elegant träram på väggen. På så sätt integreras de med själva interiören och blir en del av rummet.

BAAM! av Kajsa Willner

Rug Uno, Kajsa Willner

Rug Uno är en serie handgjorda och unika mattor som produceras i en begränsad upplaga. De är gjorda från ett 100% återvunnet tyg och sydda med en egenutvecklad teknik, vilket ger dess oregelbundna mönster. Materialen är trikå och industrifilt.

rugunodouble

ruguno

mjuk

”Mjuk” påminner lite om Rug Uno, med skillnaden är att det här är en sittkudde istället för matta. Materialen och tillverkningsmetoden är densamma dock.

mjuk2

Mirror in bench av Kajsa Willner

Prototypen ”Mirror in Bench” har Kajsa Willner skapat i samarbete med Östen Kristiansson och det är precis som det låter; en spegel i en bänk. Den är som gjord för att stå i hallen, då man ofta behöver någonstans att sitta för att knyta skorna och sen slänga en sista blick i spegeln innan man går ut.

mib2

mib4

mib3

Paper basket av Kajsa Willner, Add & Subtract

Papperskorgen ”Paper basket” produceras av Add interior i ett återvunnet, formpressat och färgat returpapper. Man kan antingen använda den som en förvaringsprodukt eller som en vanlig papperskorg.

paperbaskettop

paperbasketstacked

Fler berättelser
setsuna bilkoncept
Toyota designar bilkoncept i trä inför designveckan i Milano

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.