Adidas Ultra Boost löparskor anpassar sig efter foten

Adidas Ultra Boost är en ny löparsko som kan expandera mer än 10 mm under löpning. Skorna erbjuder ett naturligt stöd för foten och det senaste inom energiåtergivning.

Adidas Ultra Boost löparskor

Ultra Boost-sulan utgörs av 3000 energikapslar, vilket är ungefär 20% mer än i andra löparskor på marknaden. Boost-teknologin ger både stöd och riktning genom hela steget utan större energiförluster, för att löpningen ska bli så komfortabel som möjligt. Adidas med forskning uppmärksammat att en löpares fot kan expandera så mycket som 10 mm under löpning. Därför har skorna utrustats med en teknik som kallas för Primeknit, som låter fotens naturliga expansion ske obehindrat.

adidas_ultra_boost

”Att uppfylla atleters behov genom nya innovationer är själva kärnan hos adidas. Och det som behövs för tillfället är mer energi”, säger Eric Liedtke, Executive Board Member, Global Brands.”Ultra BOOST är resultatet av flera års arbete och forskning i vår strävan efter att skapa den bästa löparskon någonsin. Alla Adidas främsta teknologier har kombinerats i en sko som ger marknadsledande energiåtergivning samt oöverträffad anpassningsförmåga och komfort.”

Ultraboost_FW_Exp_Functional

Fler berättelser
Fyrkantig motorcykel åt grafisk designer av Thrive motorcycle

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.