Revolutionerande Adobe Mighty Pen & Napoleon Ruler

Adobe’s mjukvaror Photoshop, Illustrator, Dreamweaver med flera är välkända program bland arkitekter och designers. Nu har man däremot tagit det första steget in i hårdvarubranschen med sin nya produkt, Adobe Mighty Pen & Napoleon Ruler.

Adobe Mighty Pen

Tanken är att dessa två verktyg på sikt ska ersätta pennan, linjalen och pappret. Hur? De här två objekten är designade att operera på surfplattan och göra det jobbet så bra att kreatörer känner att det är lättare att använda surfplattan än papper och penna.

Adobe Might Pen är en specialdesignad ergonomisk penna och Napoleon Ruler är en linjal, vilka underlättar skissandet av cirklar, linjer, trianglar, kvadrater, bågar och vinklar. På pennan sitter en liten funktionell knapp, med vilken användaren kan få fram olika menyer med tex inställningar och färger.

Adobe-Mighty-Pen-1

Dessa två objekt använder sig av en slags virtuell skissbok för att fungera, utvecklad av Adobe till iPad och Android. Man har dock inte avslöjat något pris eller angivit något officiellt release datum för produkten ännu.

Adobe-Mighty-Pen-3

Adobe-Mighty-Pen-4

Fler berättelser
Bar på 17 kvadratmeter i Frankfurts smalaste byggnad

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.