Företaget Janulus har lanserat en Kickstarter-kampanj där man presenterar ”Trinity”, en serie med fyra stycken bärbara vindturbiner. Dessa kan användas till allt från att ladda mobila USB-enheter till att sänka energikostnaderna i hemmet.

Trinity bärbara vindturbiner för alla typer av behov

Vindturbinen finns tillgänglig i fyra olika storlekar beroende på användningsområde och behov. För varje vindturbins-storlek finns det en generatorstorlek på antingen 50, 400, 1000 och 2500 Watt, samt lithium-batterier från 7500 till 300000 mAH som enbart väger 650g. Detta gör att Trinity-serien kan anses vara en av världens första portabla och användarvänliga vindturbiner.

Trinity comes in four different sizes

Den hopfällbara konstruktionen är lika enkel att bära med sig som att montera. Tre utfällbara ben gör att Trinity kan stå stadigt på nästa alla sorters underlag. Det går också att lägga bladet ner horisontellt beroende på väderförhållanden. Bladet har två lägen för att fungera i låga och höga vindhastigheter.

Trinity 50 charging an iPhone

En enkel LED-display visar batterinivån och dess inställningar. Trinity har också vattentäta USB-kontakter för att användaren ska kunna ladda sina enheter var som helst i naturen, oberoende väder.

Trinity 2500 plugs and LED display screen

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.