BeoPlay H3 ANC från Bang & Olufsen har aktiv brusreducering

Bang och Olufsen släpper BeoPlay H3 ANC, ett par in-ear-hörlurar designade för musikälskare med aktiv brusreducering. Skalet på hörlurarna är gjort av en lättviktsmetall som är både robust och reptåligt.

BeoPlay H3 ANC från Bang & Olufsen

Stort fokus har lagts på att uppnå en perfekt balans mellan ljud, brus och tystnad. Detta styrs av mikrofoner som mäter bruset från omgivningen, och kommunicerar med en processor placerad vid telefonanslutningen.

bangolufsenplayh3-4

Processorn tolkar bruset och skapar ett optimerat ljudmönster som aktivt filtrerar bort stora delar omgivningsljudet.

bangolufsenplayh3-2

BeoPlay H3 ANC är utrustade med ett uppladdningsbart batteri, vilket ger 20 timmars oavbruten speltid när brusreduceringen är påslagen. Om batteriet mot förmodan skulle ta slut, kan användaren fortsätta att lyssna på sin musik utan brusreducering.

bangolufsenplayh3-5

Hörlurarna är designade av Danska industridesignern Jakob Wagner. Han har studerat 3D-modeller av öron och tagit fram över 30 olika prototyper för att hitta rätt passform.

bangolufsenplayh3-9

 

”Det mänskliga örat är en känslig och mycket fascinerande kroppsdel. Jag ville göra den rättvisa genom att få H3 att passa perfekt i ytterörat – nästan som ett smycke. Den triangulära formen gör att hörluren smälter in och blir en naturlig del av örat. Mjukt, men exakt,” säger Jakob Wagner.

bangolufsenplayh3-1

Fler berättelser
Misery Vodka av Studio Total destilleras på Island

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.