Handtag och möbelknappar i mässing

Bo som en rockstjärna med inredning från Buster + Punch

Den som någonsin drömt om att leva eller bo som en rockstjärna kan nu få drömmen att gå i uppfyllelse. Buster + Punch är en designstudio från London som tillverkar belysning, möbler och objekt i begränsad utgåva för de som önskar sticka ut från mängden. Man kommer att öppna sin första butik utanför London på Artillerigatan 29, Stockholm i början av februari 2014.

Buster and Punch The Workshop 8

Samtliga produkter är formgivna och framtagna av designern Massimo Buster Minale. I nuläget finns det en lampserie (Hooked), ett barbord (The Rockstar), en fåtölj (Wingback Remix) och en motorcykel (Boneshaker Black Motorcycle) .

Lampserien Hooked hämtar inspiration från en rockstjärnas livstil och motorcykelvärlden med syftet att utforska livets mörkare sidor. Det är bränt gummit från en Harley, ett räfflat grepp på en volymratt och vadderat silke som föranlett mässingsfästena, fåtöljerna, barborden samt en specialtillverkad motorcykel.

Buster+Punch custom hardware för en rockstjärna

Buster + Punch’s största kundgrupp utanför London finns i Stockholm, därför öppnar man i februari en helt ny butik på Artillerigatan 29, Östermalm. Man kommer också ha möjligheten att träffa dem under Stockholm Furniture & Light Fair 2014.

Hero Light heter senaste tillskottet i lampserien och den togs fram för att fira döden av minimalism. Inspirationen till denna handgjorda taklampa är hämtad ifrån medeltiden, men har förfinats för att kunna stå sig i nutiden. Den är handgjord från 2mm tjock bronserad kanonmetall, matt gummi, räfflad mässing och LED-lampor.

bp_THE HERO Light teardrop bulb

bp_HOOKED general detail

bp_HOOKED 1.0 nude

bp_50Mallinson_006 - bo som en rockstjärna

bp_50Mallinson_002

bp_50Mallinson_003

bp_HOOKED 1.0 large

bp_HOOKED 3.0 mix

bp_HOOKED 3.0 nude

bp_HOOKED Wall large

Buster and Punch The Workshop 1

Buster and punch The Workshop 17

bp The Rockstar hero shot

bp Wingback Remix

Buster and Punch - The Hook

Buster and Punch furniture handles

bp_50Mallinson_008

Buster and Punch - The Hook 2

bp_50Mallinson_019

bp_50Mallinson_023

Fler berättelser
Buster + Punch i exklusivt designsamarbete med Rolls Royce

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.