Buster and Punch öppnar exklusiv butik på Östermalm

I början av året presenterades det brittiska designmärket Buster and Punch i en artikel på DesignWorld, och deras planer om att öppna sin första butik utanför London i Stockholm. Nu har butiken äntligen slagit upp dörrarna på Artillerigatan 29, Östermalm och här följer de första bilderna på interiören.

Buster and Punch butik på Östermalm

Buster and Punch’s nya butik i Stockholm kommer att sälja möbelkollektionen Rockstar, samt lampkollektionen Hooked och Hero. Även exklusiva smycken, engångsljus och deras motorcykel kommer att finnas tillgängliga i en begränsad upplaga.

Brendan Austin - Buster + Punch

Wiskeybaren ”Rockstar” kommer att säljas för omkring 35000 kr, taklampan Hero ligger på 12000 kr och lampkollektionen Hooked börjar på 1950 kr. För den som inte vill lägga ut flera tusen på möbler, finns det en mängd stilrena tillbehör till överkomliga priser. Buster and Punch säljer bland annat krokar och handtag i mässing för en bredare målgrupp. Kroken Hook kostar 280 kr och mässingshandtagen börjar på 170 kr.

Buster&Punch-Store-The-Rockstar
The Rockstar

Mannen bakom Buster and Punch är arkitekten och industridesignern Massimo Buster Minale som lanserade varumärket under 2013. Han började sin karriär med att arbeta på den välrenommerade arkitektbyrån Foster & Partners – för att sedan starta sin egen designbyrå, Minale + Mann. Han fick därmed ett rykte med sina högkvalitativa lampor och stilrena kökshårdvaror.

Buster and Punch - The Hook
Hook – krok i mässing

Varumärket Buster and Punch startades i ett garage i London, med målsättningen att designa och tillverka exklusiva produkter av extraordinära material. Allt från belysning till specialtillverkade motorcyklar och möbler. Inspirationen till produkterna kommer från musik, konst och modevärlden, där man har upprättade samarbeten med designers, gatukonstnärer och motorcykeltillverkare. Mer information på Buster + Punch’s hemsida.

Handtag och möbelknappar i mässing
Handtag och möbelknappar i mässing
bp_HOOKED 3.0 mix
Lampserien Hooked
bp_THE HERO Light teardrop bulb
Taklampan Hero
Fler berättelser
Foscarini presenterar Spokes: Taklampa inspirerad av cykelekrar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.