Curator lanserar produktivitets app till iPad

Appen Curator är utvecklad av företaget Curator & Co och kan liknas vid ett ”Pinterest för produktivitet” eller ”moodboard för idéer”, dvs som gjort för kreativa människor. Man har även släppt en video som beskriver appen.

Curator_App_Still_01_Main

Curator planeras släppas på onsdag denna veckan och löser ett irriterande problem som många upptäcker när de börjar använda iPad på allvar. Varför ska alla anteckningar hamna i olika appar beroende på typ, dvs bilder, text, bokmärken och varför måste allting sorteras efter namn och datum? Tidigare har det inte funnits något verktyg som kunnat lösa det här problemet. Men nu gör det äntligen det.

grid_App_Still_03_Board_Move

När arkitekten och grundaren av Curator, Daniel Nordh började använda iPaden på riktigt, så upptäckte han just det här problemet och beslutade sig för att utveckla denna app för att lösa det. Curator är det perfekta verktyget för kreativa människor, med sitt breda och eleganta helskärmsinterface.

grid_App_Still_04_CloseUp_Board

Man kan lägga till allt ifrån bilder (via Dropbox, Google Drive, Flickr, Instagram) till textavsnitt eller helt enkelt hela hemsidor (live). Curator sorterar inte filer efter datum eller namn, utan man använder sig av sitt ordnade och rutiga interface istället.

grid_App_Still_CloseUp_Cloud_Tap

Fler berättelser
BIG designar idrottshall för Gammel Hellerup Gymnasium

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.