Bästa projekten inom grafisk design 2013

Här presenteras årets bästa publiceringar av grafisk design 2013 på DesignWorld. Det rör sig om grafiska identiteter till företag, logotyper och andra liknande projekt.

facebooknydesign1 - grafisk design 2013

Australiensiska designern Fred Nerby tog fram ett förslag på nytt responsivt utseende för Facebook, vilket betyder att det anpassar sig beroende på skärmstorleken.

StoryStore-4 - grafisk design 2013

Detta är Sagmeister & Walshs identitet för affären Story i området Meatpacking district, New York.  Story byter tema var 6:e vecka, så därför behövdes en ny identitet som kunde ta hänsyn till detta.

primprimttf1

Taste the Font” genomfördes av Kotryna Zilinskiene och Migle Vasiliauskaite två grafiska formgivare från studion Prim Prim som ville beskriva smaken på kända typsnitt.

Kulula-airline-livery_ss_06 - grafisk design 2013

Kulula Airline ett Sydafrikanskt flygbolag bytte sin grafiska profil till en limegrön version med roliga och korta texter på flygplanskroppen.

bvd_reitan_4

Designföretaget BVD i Stockholm fick i uppdrag av Norska Reitan gruppen att göra om snabbmatsförpackningarna för både 7-Eleven och Pressbyrån.

billboardbrittishairways

Ogilvy 12th Floor blev anlitade av Brittish Airways att ta fram en ny interaktiv plansch som känner av när flygplan passerar ovanför och pekar på dem.

Fler berättelser
Häftigt utseende till glasögonbutik av Vlad Likh

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.