Diskstället DEW av Jordi Pla Studio

Det här välformade diskstället heter DEW och är skapad av Jordi Pla Studio i Barcelona för Mit-Legend i Taiwan.

diskstället DEW

Diskstället DEW är framtaget med naturen som inspirationskälla i polypropylene plast. Det är framtaget som en hel kropp med ett bladliknande tallriksställ som placerats ihop med en liten besticklåda på ena kortsidan.

dewjps2

Precis som ett vanligt löv har tallriksstället en central kanal som är till för att leda bort vattnet på ett effektivt sätt. Detta leder till en mer hygienisk miljö, lätt att göra rent och som därför motverkar uppkomsten av mögel.

dewjps3

Den yttre änden har en utstickande läpp som är till för att underlätta rengöringen, då man kan hälla vatten där för att skölja ur diskstället. Fotografen bakom produktbilderna heter Roser Martinez.

dewjps4

dewjps5

dewjps6

dewjps7

Fler berättelser
Våning i Kiev för nygift par av Igor Sirotov

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.