Bredvid Humlegården i Stockholm så har design firman Medvind rustat upp en vind till ett enastående Penthouse på 261 kvadratmeter med 4 sovrum och 3 badrum.

enastående penthouse

Hela våningen är hypermodern och har fått hela 84 kvadratmeter fönsteryta med 14 takfönster 5 st små takkupor och en gigantisk balkong med en stor hel-glasad vägg från golv till tak. Den som köper våningen kan också om den vill utvidga övervåningen och då få totalt 301 kvm boyta istället, eftersom vardagsrummet har 6 meter upp till taket. Bara vardagsrummet och köket som är i samma rum har en yta på 90 kvm.

Köket är av toppklass från designern Antonio Citterio och har Gaggenau produkter rakt igenom. Eftersom det här är ett penthouse, så har den självklart en hiss som går enda upp till bottenvåningen och övervåningen nås sedan via en modern trappa till höger om hissen.

Golvvärme har installerats under samtliga golv, i vardagsrummet så finns en öppen spis och i taket sitter lampor från Flos. En av de största höjdpunkterna är nog ändå den enastående terrassen med utsikt över Stockholms taktoppar.

Den stora öppna planlösningen tillsammans med ljussättningen och den öppna eldstaden skapar harmoni och livskvalitet. Köket är modernt och designat med de bästa köksprodukterna på marknaden.

En stor balkong med glasvägg från golv till tak och en fantastisk utsikt över Stockholm.

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.