Tokyo-konstnären Hikaru Cho har med skicklighet lyckats förvränga olika sorters frukter och grönsaker med enbart en pensel som verktyg. Det som på ytan ser ut att vara en aubergine, gurka eller apelsin visar sig vara någonting helt annat på insidan.

Förvrängda grönsaker och frukter

Bild: Hikaru Cho

Hikaru Cho blev väldigt uppmärksammad från sina tidigare konstverk. Bland annat så målade hon av folks kroppar och adderade enstaka element som dragkedjor på ryggen, fler ögon och annorlunda sminkningar.

En tomat och apelsin

Bild: Hikaru Cho

Idén med de här bilderna är att först presentera en hel frukt eller grönsak, som delats på mitten för att avslöja något helt annat. Ta till exempelvis gurkan nedanför, som visat sig vara en banan på insidan, eller äggplantan som vid delning visar upp samma egenskaper som ett vanligt ägg. Det är ett enkelt koncept som utförts proffesionellt och effektfullt.

Grönsaker görs om till frukter

Bild: Hikaru Cho

utkladdfrukt-2

Bild: Hikaru Cho

Förvrängda grönsaker och frukter

Bild: Hikaru Cho

utkladdfrukt6

Bild: Hikaru Cho

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.