Läderväskor från Troubadour är handgjorda för män

Troubadour är ett nytt Londonbaserat varumärke för män, som designar och tillverkar lyxiga läderväskor för hand.

Läderväskor från Troubadour
Weekender

Företaget startades 2013 av Samuel Bail och Abel Samet i frustration av att det inte fanns någon högkvalitativ och väldesignad övernattningsväska för korta affärsresor. Målet var att ta fram en klassisk weekendväska, som åldras på ett vackert sätt och som är gjord att bära med sig år efter år.

Trou_Weekender
Weekender

Troubadours läderväskor tillverkas av skickliga hantverkare för hand i Italienskt vegetabiliskt garvat läder, utan kemikaliska tillsatser och ytbehandlingar eller konstgjorda mönster. Väskan på de två första bilderna kallas för Weekender och är gjord för kortare resor.

Trou_DayBag_Blue
The Day Bag

The Day Bag är perfekt att använda till gymmet eller när man springer runt på stan. Den är enkel att bära med sig och kommer med runda handtag i läder och en komfortabel bärrem. Den finns tillgänglig i svart, brunt och blått läder.

Trou_DayBag_1
The Day Bag

Rucksack är en ryggsäck i läder, som är gjord att bära med på stan eller att ha med sig som övernattningsväska. Den har också ett specialdesignat fack för en 15 tums bärbar dator.

Trou_Rucksack_Black
Rucksack

Väskan Briefcase är gjord för jobbet, med två stycken inre fack och en yttre ficka. De inre facken förvarar den bärbara datorn och viktiga dokument, medans den yttre fickan är för mer lättåtkomliga saker.

Trou_IMG_926(low)
Briefcase
Fler berättelser
Alexandra Nilasdotter tar fram handgjord menskoppsask i porslin

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.