Kontakt

DesignWorld tar emot projekt och pressutskick från arkitekter, formgivare och alla dem som önskar se sitt projekt publicerat. För att tipsa eller skicka ett projekt till oss, bör du använda någon av email-adresserna nedanför. Innan du bifogar ett stort projekt kan det vara bra att skicka en pdf eller länk först, så att vi kan titta igenom det.

Om du har stora bilder som inte får plats i ett vanligt mail, rekommenderar vi att skicka dem via gratistjänsten wetransfer.

Debattartiklar

Har du skrivit en debattartikel? DesignWorld tar nu emot välskrivna debattartiklar som på nått sätt kan relateras till designämnet. Dessa artiklar kommer att publiceras och sedan delas via Facebook och Twitter. Skicka in din artikel till email-adressen nedanför.

Kontakta DesignWorld

Projekt och pressutskick bör skickas till info(at)designworld.se. Inbjudningar och liknande kan skickas direkt till redaktör.

Redaktör
Erik Hemberg
erik.hemberg(at)designworld.se

  1. Hej Erik.

    Vi på hotel AT Six, har en golvlampa superloon med månens arketyp. sladd är trasig och den läcker strömmen på två ben. finns det möjligheter att köpa endast komplett ben stativ utan lampa?

Kommentarer är stängda.