Kreativa produktivitetsappen Curator släpps till iPhone

Appen Curator har precis fyllt ett år och släpps nu för iPhone, efter att ha laddats ned över 100000 gånger till iPad och varit placerad Topp 10 bland produktivitets-appar i 76 länder.

Curator_kreativa-produktivitetsappen

Curator kan beskrivas som en visuell produktivitetsapp för anteckningar. Det går att samla, organisera och presentera flera typer av innehåll. Den har blivit populär som ett kreativt verktyg bland designers och blandar det bästa från Pinterest, Powerpoint och Evernote.

– Idag räknar människor med att kunna utföra seriöst arbete på sina mobila enheter, och det med all rätt. Vi har gjort Curator till det främsta verktyget för den kreativa processen, oavsett plattform. Du behöver inte längre stationära verktyg som InDesign och Powerpoint för att få något arbete gjort. Fokusera på innehållet, så hjälper Curator dig att publicera eller presentera det var som helst, berättar Daniel Nordh som är grundare av Curator.

Curator produktivitetsappen för iPhone

Det går att samla på hemsidor, bilder och texter i ett visuellt rutnät, som sedan kan omordnas med ett enkelt fingersvep. Appen kan laddas ner gratis på App Store, men kräver IOS 8.

Fler berättelser
Lumigrids förbättrar säkerheten vid nattcykling

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.