Stor lägenhet med utomhusterrass i Slovakien från RULES

Interiören till den här lägenheten i staden Bojnice, Slovakien är framtagen av RULES Architekti och ansluter två mindre lägenheter.

slovlagenhetrules1 - utomhusterrass till vänster i bild

Lägenhetens layout var från början ogenomtänkt och dålig. Nu är den fräschare, luftigare och består endast utav högkvalitativa byggmaterial. Man har även lagt ner värmesystemet inuti golvet.

Living-Room1

Den nya layouten baseras nu på en stor öppen planlösning i direkt anslutning till en utomhusterrass, med vyer över den historiska staden Bojnice. Vardagsrummet och köket har heltäckande gliddörrar i glas, som gör det möjligt att ansluta terrassen vid behov.

Neat-kitchen

Färgsättningen i interiören är ren och spännande med mycket trädetaljer som bryter av det svartvita. De privata rummen utgörs av ett master bedroom, barnrum och studentrum.

Kitchen-with-wood-details

Evening-view-living-room

Fireplace-and-room-details

Wooden-kitchen

Clean-design

Wooden-details1

View-terrace-inside

Terrace

Spacious-apartment

Bathroom-and-curtains

Spacious-bathroom

Neutral-colours

Room-for-kids

Room-for-kids-and-colours

Room-with-colours

Study-room-for-girl

Side-view-bedroom

Living-room-and-details

Details-study-room

Fler berättelser
Karl Lagerfeld designar exklusiva sneakers för Chanel

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.