Lägenheten H vid Svarta havet av Re-Act Now

Intill den Rumänska kusten vid Svarta Havet har Re-Act Now tagit fram interiören till den här moderna lägenheten ”H”.

lagenheten-h med utsikt över svarta havet

Målet var att försöka skapa en vacker, minimalistisk och öppen våning med havskänsla i ett lägenhetshus i orten Constanta, Rumänien. Samtliga väggar, tak och golv är vitmålade, vilket bryter snyggt med de färgglada möblerna.

lagenheten-h2

Utsikten är nästa viktiga punkt att ta upp. Lägenheten ”H” har nämligen en utomhusbalkong som följer med längst fasaden på utsidan runt byggnaden. Stora heltäckande glasfönster täcker i princip varenda vägg och om man känner för det, så går det att öppna upp dem mot balkongen.

lagenheten-h3

Man ville också att lägenheten skulle utstråla någonting utöver det vanliga och därför har de installerat glasväggar täckta med en slags spektral film. Tack vare 3M filmen, så får man ett spektrum av färger som reflekterar allting som rör sig i lägenheten.

lagenheten-h5

lagenheten-h8

lagenheten-h7

lagenheten-h10

lagenheten-h12

lagenheten-h14

Fler berättelser
Apple tillkännager ny ”tunnare” iPad Air

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.