Luftrenaren Akida Airocide använder NASA-teknik mot luftpartiklar

Akida Airocide’s luftrenare är en enastående produkt, med NASA-teknik för att eliminera 99,999% av skadliga partiklar från luften, hålla utrymmen allergifria och hjälpa människor att leva, arbeta och leka sundare. Produkten är utvecklad av NewDealDesign som bland annat sysslar med industriell, grafisk och interaktiv design.

Alida Airocide

Den är bevisad att hålla luften fräschare längre, motverka att blommor vissnar och den eliminerar mögeltillväxt. Tack vare en nano-biologisk omvandlingsteknik av luftburna patogener, virus, bakterier och andra organiska föreningar, så omvandlas de till ofarlig vattenånga.

Akida_Airocide_location_upright2

En enkel monolit av sofistikerad teknik inrymt i en minimal, simpel form, är Airocide mer lik en elegant möbel än en hushållsapparat. Den avsmalnande rektangulära formen gör det möjligt att placera produkten, antingen vertikalt eller horisontellt och den säkerställer att ren filtrerad luft riktas mot mitten av rummet. Ett stativ av aluminium samt ett väggfäste som tillval, breddar ytterligare möjligheterna till en bra placering.

06_Airocide_location_upright_crop

Dess skarpa hörn och valnötsskal förmedlar en lyxig känsla. Den fungerar så att luft dras genom det främre nätet och accelereras i en renande reaktionskammare. Den ”kastar” ren luft bort från den ofiltrerade luften, samtidigt som den använder minsta möjliga kraft.

03_Airocide_Back

01_Airocide_3QTR

 

Fler berättelser
Nymodiga sommarhuset Haus Hainback av MOOSMANN

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.