Makers With Agendas grundades av Julien De Smedt och William Ravn 2013. Under Stockholm Furniture Fair 2015 visade man upp en serie smarta monterbara produkter för hemmet.

Accordion från Makers With Agendas

Accordion av Julien De Smedt är en hopfällbar benstomme som breder ut sig i sidled istället för att vikas. Detta skapar en stabil stomme för en bordsskiva. Benen fälls sedan ihop med en enkel dragspelsrörelse.

Accordion-04

Kapphängaren Butterfly utvecklades efter att William Ravn tröttnat på att spendera tid på att hitta sina nycklar. Det är en fjärilsformad hängare med dubbla krokar, där det går att lägga ifrån sig nycklar eller plånboken.

Butterfly-01

Knot Shelf är ett hyllsystem av William Ravn som monteras ihop utan skruvar eller verktyg. Den är gjord i klassiska träsnickerier och sätts ihop med smart låsningsteknik. Det går till så att varje svart hyllplan låser fast den naturfärgade trästommen och gör den stabil. Det finns även ett bord i samma serie som monteras på liknande sätt.

Knot-shelf-01

Julien De Smedt har designat lampan Bat till att fungera i olika utrymmen, då varje rum behöver olika belysning. Bat fungerar i 4 nyckelpositioner: På bordet, väggen, golvet eller hängandes från taket.

Bat-01

Fler bilder på lampan Bat:

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.