miCoach SMART RUN: Löparklocka från Adidas

Adidas ger sig nu in på marknaden för löparklockor, med det nya armbandsuret miCoach SMART RUN. Löparklockan erbjuder allt en löpare kan tänkas behöva vid ett träningspass: GPS, touchscreen skärm i färg, optisk pulsmätare vid handleden, personliga träninsscheman och självklart en digital musikspelare.

Adidas miCoach SMART RUN löparklocka

”Genom att kombinera den senaste innovationen, som handledsbaserad optisk pulstmätning, med design och användarvänlighet, har vi medvetet brutit konventionen som definierar andra löparklockor”, säger Simon Drabble, Director miCoach på adidas.

SmtWch-620_7_7_MERGED

miCoach SMART RUN är tänkt att vara en mobil enhet, så inga jobbiga fodral eller kablar behövs för att komplettera den. Klockan använder sig utav BlueTooth-teknik för att föra över information, musik eller röststyras.

SmtWch-637_7_7_MERGED_small

Den inbyggda GPSen hjälper till att visa löparrutter, samt anger hastighet och distans. De inbyggda träningsprogrammen hjälper till att förbättra konditionen och löptekniken. miCoach SMART RUN kommer finnas tillgänglig på adidas webbshop från den 1 november och kosta omkring 4000 kr.

SmtWch-646_7_7_MERGED

Fler berättelser
bikupa
Bikupa extraherar honungen automatiskt utan att störa bina

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.