Möbler med linjär siluett av Gino Carollo för Bonaldo

Gino Carollo har under åren gjort ett fleratal produkter för Italienska möbelföretaget Bonaldo. Under 2014 designar han ytterligare fyra nya möbler med en linjär och informell siluett för Bonaldo.

Bonaldo_Spring_Summer_Gino_Carollo

Nya möblerna är ungdomliga i sättet färger och material har applicerats. Sidoborden på bilden ovan som heter Spring och Summer utmärker sig för sin trapetsform och en ljus metallbas i samma form. Spring och Summer är tillverkade av en lackerad trästomme och en målad metallbas. De finns i färgerna saffransgult, vitt, antracitgrå och matt röd. Summer går även att använda som skrivbord.

Bonaldo_Amlet_01_Gino_Carollo

Sängen Amlet har en trapets-formad metallbas med en liknande silhuett som de andra möblerna i serien. Basen finns tillgänglig som vitmålad matt metall, antracit grå, duv-grå, röd, mint-grön och saffrans-gul. Sänggaveln har en träram med polyuretan-stoppning och kan kläs med antingen tyg eller läder.

Bonaldo_Amlet_02_Gino_Carollo

Hyllsystemen på bilden nedanför kallas för April, May, June och de är gjorda i matt metall. De kan köpas individuellt i färgerna svart, vitt, saffransgult, rött, blått, grönt, antracit-grått, brunt och rosa.

Bonaldo_April_May_June_01 Gino Carollo

Bonaldo_To Be_02-Gino Carollo

Bonaldo_To Be_01 Gino Carollo

Fler berättelser
Båtar blir tillbyggnader för bostadshus av Visiondivision

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.