Modern villa nära Moskva med swimmingpool inomhus

Nära Moskva i Ryssland, så har arkitekten Olga Freiman ritat denna villa med swimmingpool inomhus, där en mängd material blandats för att skapa ett riktigt mästerverk.

House-near-Moscow-13
Öppen eldstad insatt i en stor träpanel med stålkanter skapar en gemytlig stämning i rummet.

Villan är byggd med rena material som trä, glas, stål. Tillsammans öppnar de upp byggnaden mot den vackra naturen runt omkring. Den har hela väggpartier av glas, stora paneler av trä och gröna marmoreringar som påminner lite om Paviljongen i Barcelona.

Inomhus Swimmingpool
Inomhus swimmingpoolen har högt i tak och det går en ståltrappa med trästeg som leder upp till övervåningen i den bottre änden av den.

Höjdpunkten i villan är dock den generösa swimmingpoolen som placerats inomhus, med en vacker utsikt in mot skogen. Samtliga fotografier är tagna av interiörfotografen Manolo Yllera.

House-near-Moscow-10

Sovrum med den klassiska ”Lounge Chair” av Charles & Ray Eames. Lägg märke till det fantastiska trägolvet som för övrigt sträcker sig genom stora delar av villan.

House-near-Moscow-3

Köket har både gasspis och induktionshällar, monterade på en marmorerad köksö. I bortre delen av bilden skymtas matsalen.

House-near-Moscow-2

I vardagsrummet är takhöjden enorm eftersom övervåningen har en balkong avsats.

House-near-Moscow-1

Ljudsystemet och Tv’n är tillverkade av det danska företaget Bang & Olufsen.

Fler berättelser
Sommarhus på Fårö av Mattias Palme
Sommarhus på Fårö vid Stora Gasmora av Mattias Palme

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.