Montana badrum lanserar kreativt badrumskoncept i Sverige

Efter en lyckad start i Danmark, så kommer nu Montana badrum att lanseras i Sverige. Det är ett kreativt badrumskoncept från företaget Montana. Man har gjort om badrummet från ett rum där funktionen är i centrum, till ett kreativt och personligt livsstils-utrymme.

Montana badrum peppermint marocco

Formspråket har rena, obrutna linjer och en bred färgpalett bestående av 42 färger. Det finns allt ifrån ljusa kulörer som ”pepparmint” och ”candyfloss” till mörkare toner som ”coffee” och ”marocco”.

Montana_Bathroom_tokyo_yellow_1

Smarta modullösningar gör att Montana badrum passar för både stora som små utrymmen. Handfaten är tillverkade av vit silkeslen ”Rector” och är specialdesignade till att vara infällda i bänkskivan.

Användaren har 19 grundmoduler att välja mellan och dessa är hundraprocentigt anpassningsbara. Modulerna kan även kombineras efter behov och storlek på badrummet, genom bärande komponenter och funktionella detaljer.

Montana_Bathroom_3

Speglarna finns tillgängliga i 14 storlekar med samma färgpalett som resten av badrummet. De kan användas separat eller kombineras till konstnärliga kollage.

– Att skapa god design kräver ärlighet och respekt, säger Peter J. Lassen, mannen bakom konceptet Montana badrum och styrelseledamot i Montana Møbler A/S .

Montana_Bathroom_2

Fler berättelser
Framtidens produkter av cellulosa från Tomorrow Machine

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.