Moodboard-appen Curator släpper mobilt samarbetsverktyg

Den populära moodboard-appen ”Curator” för kreativa proffs, släpper nu en ny omfattande uppgradering innehållande nya funktioner för delning och samarbete för iPhone och iPad. Användare kommer därmed kunna bjuda in andra medarbetare till sina Curator-moodboards och dela dem med sina klienter.

— Vi har alltid haft turen att ha ett stort antal hängivna användare som ger fantastisk feedback och hjälper oss att göra Curator ännu bättre. Delning och samarbete har varit några av de mest efterfrågade funktionerna från början och vi är glada över att kunna lansera detta nu. Vi kommer att fortsätta lyssna på våra användare, samt arbeta väldigt hårt med att bygga vad som behövs och är på god väg att göra Curator till ett nödvändigt mobilt verktyg för kreativa proffs, säger Daniel Nordh, grundare av Curator i ett pressmeddelande.

Utöver delningsfunktionerna görs också en rad andra förbättringar. Moodboard-utrymmet blir större för att rymma mer innehåll, nya textverktyg tillkommer för att förbättra kontrollen över formateringen. En importeringsfunktion för Pinterest tillkommer och ett knapp-tillägg för Safari, som gör det möjligt för användare att spara ner bilder och hemsidor till appen från datorn.

Curator lanserades i november 2013 och har sedan dess fångats upp av Apple som en av de bästa nya apparna inom produktivitetskategorin. Idag har totalt 150,000 nedladdningar gjorts och appen rankas top 10 i 76 länder inom produktivitet i Apples App-store.

Fler berättelser
fasad med ornament
Monsén Arkitekter skapar fasad med 3D-utskrivna ornament

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.