Nya möbelserien Stockholm Puls är anpassad för Arlanda

Med sin moderna och pulserande atmosfär har Arlanda i femtio år varit en av nordens ledande flygplatser. Därmed är det extra viktigt att erbjuda resenärerna en särskild plats i pulsen. En miljö som är lugn, bekväm och social där de kan slå sig ned för att finna sig till rätta.

Stockholm_Puls_Magdalena

Design Studio: R-ID  |  Rehnmark Industrial Design
Designers: Mikaela Rehnmark & Rikard Rehnmark
Klient: Swedavia
Lansering av första möbelserie: juni 2012

Stockholm Puls till Arlanda Flygplats

Mikaela Rehnmark och Rikard Rehnmark från den svenska produktdesignbyrån R-ID har tagit fram en unik möbelserie, Stockholm Puls, som är specifikt anpassad för Arlandas liv och atmosfär. En kombination av sitt – och vilomöbler skapar en elegant möbelserie som uppfyller de mångsidiga behoven hos flygplatsens många resenärer. Stockholm Puls kan kombineras i olika möbelgrupper som kan anpassas utifrån rummets storlek, önskat antal sittplatser och den stämning man vill skapa. Denna flexibilitet medför att det lätt går att skapa rum för olika miljöer och syfte. Med en modulär design är det enkelt att möblera rummet med individuella komponenter ur serien, soffa, divan och bänk.

Stockholm_puls_arlanda_view

Stockholm Puls pryds av en synlig stomme i rostfritt stål som omfamnar möbeln.  De distinkta svarta dynorna är tillverkade av slitstark ulltextil som har ett naturligt brandskydd och är miljömärkt med EU-blomman. Med dess moderna formspråk skapar Stockholm Puls en sofistikerad och intellektuell miljö som återspeglar den skandinaviska elegansen på Arlanda. Utan att vara extrem, blir dess utryck lätt iögonfallande och ger en inbjudande känsla för resenärerna. En perfekt plats att slå sig ner och njuta!

test_double

test_double4

Stockholm_puls_arlanda_users

Stockholm_Puls_Arlanda_user

Fler berättelser
Studentlägenheter i containrar på silobyggnad i Johannesburg

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.