Samsung Galaxy Gear är det smarta armbandsuret

Galaxy Gear är ett innovativt armbandsur, framtaget av elektronikjätten Samsung för att kommunicera med deras Galaxy-telefoner.

Samsung Galaxy Gear armbandsur

Armbandsuret Samsung Galaxy Gear är gjord så att användaren kan synkronisera den med sina Samsung Galaxy mobilenheter. Den meddelar användaren om nyligen inkomna meddelanden, samtal, sms, email och varningar, samt förhandsvisar dem.

Personen i fråga kan sedan själv bestämma vad som ska hända med dessa meddelanden och om det behövs så kommer meddelandet att plockas upp automatiskt i den synkade Galaxy-telefonen.

Förutom en lättare skötsel av meddelanden, kommer klockan gå att styras med hjälp av sk röststyrning, vilket underlättar för de som är i farten. Den väger endast 73,8 g och har en 41,4 mm stor skärm. På själva armbandets ovansida har det monterats in en liten 1.9 megapixels-kamera, för att ha en tillgänglig kamera vid behov.

ssggsa2

Det yttre utseendet är minst lika sofistikerat som på insidan, med en högkvalitativ finish som går att få i färgerna mocka grå, limegrön, rosa guld, beige, orange och svart.

ssggsa3

Fler berättelser
Namaste Tower i Mumbai har en unik mönstrad fasad

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.