San Francisco: Balanserade hörlurar från Urbanista

Urbanista är ett företag som utvecklar produkter med fokus på färg, design och mobilitet. Hörlurarna San Francisco återspeglar precis dessa egenskaper, de är stilrena, robusta, ergonomiska och finns i en mängd färgval.

Urbanista San Francisco hörlurar

Man menar på att efterfrågan på snygga, ergonomiska hörlurar anpassade för musik och samtal aldrig varit större. Hybrid-hörlurarna San Francisco som är Urbanista’s senaste tillskott på marknaden har en handsfree knapp, med start / stopp funktion och finns i 5 st färger. Björn Ögren som är Design Director på Urbanista säger:

”Med hybrid menar vi att hörlurarna är optimalt balanserade för samtal, musik och underhållning. Den senaste tekniken levererar bra ljud och låter hörlurarna andas, vilket betyder att hörlurarna släpper in externt ljud så att du slipper höra din egen röst när du talar i telefon.”

Färgvalen är Dark Clown (svart), White Cloud (vit), Crispy Apple (grönt), Red Snapper (röd) och Rosa Pantern (rosa). San Francisco kommer att kosta 199 kr i affären och för de slantarna så får man mycket för pengarna.

urbanistasf2

Johan Wahlbäck som är grundare av Urbanista uttalar sig:

”Varje öra är unikt, något vi har tagit fasta på under utvecklingen av San Francisco. Ergonomi och passform är de grundläggande idéerna i vår nya modell. Samtidigt är San Francisco den optimala hybriden.”

urbanistasf3

urbanistasf5

urbanistasf4

urbanistasf6

urbanistasf7

Fler berättelser
IKEA Stockholm
Kollektionen IKEA Stockholm för 2013

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.