Seatylock låser fast cykeln med avtagbart lås i sadeln

Seatylock är en avtagbar sadel som snabbt och enkelt kan tas loss och fällas ut till ett solitt cykellås. Låset är en meter långt och fästs på samma sätt som vanliga cykellås.

Man slipper därför bära omkring på låset eller oroa sig för att sadeln blir stulen. Produkten är utvecklad med stadscyklisterna i fokus för att erbjuda en ny nivå av säkerhet och bekvämlighet.

Seatylock_16_NL

Tekniken där låsmekanismen fälls in under sadeln är patenterad och kan tillämpas på alla sorters cyklar. Det är en integrerad del av cykeln som gör att man aldrig mer behöver glömma cykellåset hemma.

Seatylock_17_NL

Samtliga Seatylock är utrustade med en universell adapter som möjliggör perfekt kompatibilitet till alla standardiserade cykelmodeller. Efter att sadeln har installerats kan positionen justeras bakåt, framåt, uppåt och neråt beroende på cyklistens preferenser.

Seatylock_6_NL

När Seatylock släpps på marknaden kommer konsumenten kunna välja mellan två sadelmodeller: Komfort eller Trekking. Modellerna kommer att finnas tillgängliga i flera färger och formvariationer med en prislapp på omkring 100 euro. Just nu söker man finansiering via en kampanj på Kickstarter.

Seatylock_07_NL

Seatylock_05_NL

Seatylock_15_NL

Seatylock_13_NL

Seatylock_08_NL

Seatylock_11_NL

Seatylock_10_NL

Seatylock_12_NL

Seatylock_09_NL

Seatylock_02_NL

Seatylock_01NL

Fler berättelser
Arbetsbord 002 förbättrar funktionaliteten

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.