Som är arkitekt vet man hur det är att spendera en stor del av tiden på arbetsplatsen framför datorn och hur stressigt det kan vara. Arbetet är dock en viktig del av livet och många spenderar mer tid där än vad de gör hemma.

Oxymoron skrivbord med lager av textil

Det är därför som ryska designern Anna Lotova har tagit fram skrivbordet Oxymoron som har ett praktiskt lager av textil, i vilket man kan förvara papper, tidningar och andra objekt.

skrivbord med skumlager

När Anna Lotova arbetade med sitt avhandlingsprojekt, så letade hon efter gömd humor i diverse material och medium, vilket ledde till utvecklingen av Oxymoron.

Anna Lotova bord med lampa

Möbeln består utav två stycken plywoodskivor i ask och mellan dem har två stycken mjuka skumkuddar placerats. Man kan säga att det ena materialet skyddar det andra.

Stick ner tidningar och pennor direkt i skumytan.

Målet med projektet var att skapa en minimalistisk produkt som samtidigt kan förvara och organisera tillhörigheter utan lådsystem, pennkoppar eller bokhållare.

oxymoron6

Två tillbehör finns tillgängliga: En praktisk lampa och ett sidobord. Både lampan och bordet drar nytta av skrivbordets mjuka skumkuddar och kan stickas in var som helst.

oxymoron7

oxymoron8

oxymoron9

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.