Studio Banana Things, skaparna av Ostrich Pillow är nu tillbaka med en portabel version av sovkudden. Ostrich Pillow Mini är något mindre än sin föregångare och därmed betydligt lättare att bära med sig.

Ostrich Pillow Mini är anpassad för personer med en hektisk livsstil och är designad till att tas med till jobbet eller på resor. Den erbjuder komfort och avslappning där det kan vara svårt för användaren att slappna av eller vila.

ostrich-pillow-mini_studio-banana-things_product

Eftersom alla sover olika så är Ostrich Pillow Mini anpassats till att fungera i olika sovpositioner. Den går att använda som huvudkudde på ett bord, trä på handen, armbågen eller armen.

ostrichpillow-mini_studio-banana-things_product_04

Två hål på undersidan, ett runt för tummen och ett avlångt för fingrarna gör att man kan trä på Ostrich Pillow Mini som en vante. Därefter är det bara att luta huvudet mot den mjuka kudden och ta en tupplur.

ostrichpillow-mini_studio-banana-things_product_03

Det går också att trä på kudden längre upp på armen för att tillfredsställa ytterligare en bekväm sovposition.

ostrichpillow-mini_studio-banana-things_product_05

Idag lever många människor i en stressig vardag som ofta innebär otillräcklig sömn. För vissa finns det helt enkelt inte tillräcklig många timmar på dygnet för att få allt att gå ihop. Att sova brukar därför lätt hamna på botten av listan.

ostrichpillow-mini_studio-banana-things_product_02

Ostich Pillow Mini finns att beställa i fyra olika färger: Midnight Grey, Sleepy Blue, Dreamastic Coral och Mellow Yellow. Kudden kan beställas via sidan Kickstarter för 25 USD.

ostrichpillow-mini_studio-banana-things_product_06

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.