Den här identiteten är skapad av Sagmeister & Walsh till affären Story, som ligger i meatpacking district i New York. Eftersom Story har en policy att byta tema var 6:e vecka, behövde de en identitet som kan ta hänsyn till detta.

Story identitet kan byta tema

Sagmeister & Walsh gjorde en ny logotyp och identitet där bokstaven O är en stor parentes med plats för ett ord i mitten. Det är meningen att namnet på det nuvarande temat ska vara detta ord som står i parentesen och därmed i deras logotype. Sedan är det ju lätt att byta ord när när 6 veckor har passerat. Man skapade också en stor 3D skylt på logon till att sätta på väggen i affären.

Sagmeister & Walsh Grafik

Sagmeister & Walsh är en mycket unik design studio, som bytte namn i juni 2012 då Jessica Walsh och Stefan Sagmeister slog ihop sina kontor. Man firade detta med att skicka ut ett pressmeddelande där båda parter poserade nakna framför kameran. Den stora engelska sidan designboom fick möjligheten att genomöra en omfattande intervju och publicera dessa foton. I deras New York studio så har man också på sin hemsida (länkad i början) en live kamera som filmar dem dygnet runt när de arbetar och lägg märke till hemside knapparna som placerats på golvet i studion.

StoryStore-3

New York Affär som kan byta tema

StoryStore-5

StoryStore-6

StoryStore-7

StoryStore-8

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.