I den södra Kanto regionen i Japan så har Takeshi Hirobe Arkitekter byggt klart ett svart osymmetriskt och speciellt hus som ligger vackert beläget nära vattnet. Det är inspirerat av den Japanska arkitekturen och designat att passa in mellan de närliggande bergen och havet.

svart osymmetriskt

Vy från gatan.

ssk_modern-villa-4

I bilden ovanför så ser man matsalen och köket med utsikt över den närliggande sjön.

ssk_modern-villa-3

I huset så finns det en liten innergård med swimming pool under bar himmel.

ssk_modern-villa-2-1

Huset lyser verkligen upp under nattid och sprider en varm och härlig atmosfär med sina stora glaspartier och den öppna luftiga takhöjden.

ssk_modern-villa-12

Formen liknar en svart tunna som sjunkit ner i market, som är platt på båda sidorna med samma material på ytterväggarna som på taket.

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.