Ultimata iPhone-skalet för hantverkare med inbyggt måttband

Om du jobbar som snickare eller som någon annan form av hantverkare, kan det här iPhone-skalet vara någonting för dig. Produkten är framtagen av Psychic Factory och tål att tappas. Skalet har även ett inbyggt måttband, så man alltid har det tillgängligt.

iPhone-skal för hantverkare

Det finns nästan ingen annan produkt än mobiltelefonen, som man bär med sig överallt. Arbetar man som hantverkare är det extra viktigt att vara tillgänglig hela tiden. Just därför har Psychic Factory utvecklat ett mobilskal som för iPhone 5, som både har nödvändiga funktioner och skyddar telefonen från droppskador.

Ultimata iphone-skalet från DeWalt

Många hantverkare måste bära en separat måttstock eller måttband när de jobbar. Med det här iPhone-skalet slipper man det. Ett komplett måttband har nämligen integrerats tillsammans med mobiltelefon, för enkel åtkomst. Kort och gott, två funktioner har slagits ihop till en. Produkten är inspirerat av företaget DEWALT och följer även deras svartgula färgkombination. På baksidan av skalet har man lagt in grepplister för att ge användaren ett stadigt grepp.

iphoneskalhantverk4

Fler berättelser
Multifunktionella lampan G/01 kombinerar cement & trä

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.