Arkitekten Mikael Bergquist har ritat ett underhållsfritt sommarhus med en obehandlad fasad i norra Bohuslän. Huset fungerar som en tillflyktsplats för en Engelsk familj som kommer att bo där periodvis.

underhållsfritt sommarhus på västkusten

Huset har stora glasdörrar på kortsidan och långsidan med utsikt över havet, dessa går också öppna mot en runt-omgående terrass. Sommarhuset är vackert beläget med en omslutande skog och västkusten nära inpå, där både brygga och båtplats finns tillgänglig. Inredningen är typiskt Svensk med en simpel och minimalistisk stil.

underhållsfritt

Köket har en den ljusa träpanelen, köksbordet, stolarna, kontra de vita luckorna och kalkstensgolvet. Det finns även en kamin vid behov av extra värme. Inredningen är vad man förväntar sig av ett Svenskt sommarhus.

underhållsfritt

På övervåningen ligger ett av sovrummen som också är inrett på ett simpelt och stilrent sätt, med ett annorlunda cirkelformat fönster i mitten.

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.