Konstnären Johnny Ramstedt bor och arbetar i Helsingfors, Finland. Han har även skapat tavelserien Urban Poetry, vilken uttrycker en balanserad blandning av färg, ljus och form.

Johnny Ramstedt konstverk Urban Poetry

Samtliga av Johnny Ramstedt’s konstnärliga arbeten är en skapelse av en ny form, textur och struktur – genom vilka han uttrycker sin individualitet.

Jag tar en chans om jag inte vet. Jag är inte rädd för att ha fel.

Tack vare en ohejdad törst efter kunskap och förståelse av världen omkring sig, har han satt ihop sina erfarenheter till ett visuellt språk som anspelar på ett primitivt och tankeväckande ursprung.

johramurbpoetr3

Johnny Ramstedt är starkt påverkad av livet och utvecklingen, vilket märks på den grova stilen som kommunicerar en känsla av förundran, experiment, upptäckt och balans. Ett djärvt bildspråk smälter ihop med den lösa beröringen och verkar att ha hittat en nisch i sig själv.

johramurbpoetr4

Varje dag arbetar han för att bli bättre, en person som tar fram det kreativa i alla människor. Johnny Ramstedt älskar också stora öppna miljöer som är så tysta att man kan höra naturen.

Jag anser att det är viktigt att göra gott och att vänlighet gör världen bättre. Jag tror på livet och vad man kan lära sig från att gå vilse. Och jag tror de bästa lektionerna kommer från att lyssna.

johramurbpoetr5

johramurbpoetr6

johramurbpoetr7

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.