Urbanista Rio: Sporthörlurar för storstadsmänniskan

Nu är det dags för ett par nya hörlurar av livsstilsvarumärket Urbanista och den här gången ett par sporthörlurar speciellt utformade för storstadsmänniskan.

Urbanista Rio för storstadsmänniskan

Urbanista Rio sätter ribban för hur ett par ordentliga sportiga hörlurar ska kosta, kännas och upplevas. Hörlurarna erbjuder sina användare en högkvalitativ ljudupplevelse i en hållbar och vattensäker design. Stort fokus har även lagts på hörlurarnas passform, som är av yttersta vikt när man rör på sig.

rio_front_pp

“Urbanista handlar om att leva storstadslivet fullt ut, genom att använda staden som ditt gym och trottoarerna som dina löparspår. Efterfrågan på sporthörlurar är enorm och med Rio äntrar vi scenen med en riktigt snygg modell i sköna färger som levererar bättre ljud och passform än dubbelt så dyra hörlurar på marknaden”, säger Daniel Roos, utvecklingschef på Urbanista.

rio_clean_dc

En egenutvecklad silikon-vinge som man kallar för GoFit gör att Rio-hörlurarna sitter kvar i örat vid tuffare sportaktiviteter. Den förbättrade passformen ger en djupare musikupplevelse med bättre bas.

rio_color_dc_fri

Det finns en svarsknapp som kontrollerar både samtal och musik. Rio fungerar för Android, iOS, Windows och kostar endast 399 kr i butik. Man kan välja mellan tre färger: Mellow Yellow (gul), Dark Clown (svart) och Pink Panther (rosa).

Fler bilder

Fler berättelser
Fotokonst med New Yorks höghus av Carsten Witte

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.