Hay Stack Café är en excentrisk hybrid av en bondgård i miniatyr och ett frukostkafé av Ulf Mejergren och Anders Berensson på Vision Division.

Visiondivision bjöds in av Esther Klein Gallery i Philadelphia för att skapa ett förslag till utställningen ”The Usable Earth”, där man ombads att utforska ekologins roll i samhället. Utställningen kommer att öppna i den 12 juni i Philadelphia och sedan pågå fram till den 24 juli.

visiondivision_hay_stack_cafe - Frukostkafé

Man har därför föreslagit att resa en temporär byggnad framför Ester Klein Gallery som är en hybrid av en excentrisk bondgård i miniatyr och ett kafé. Tanken är att byggnaden skall staplas som en hög med hö, genomborrad med träpålar för ökad stabilitet.

Getter, höns och grödor kommer att finnas och växa på olika nivåer av byggnaden. Kaféet/kiosken skall integreras längst ner och erbjuda en frukostmeny med närproducerade produkter från miniatyrgården. Det kommer att finnas getmjölk, ost, ägg och grönsaker tillgängligt.

Höbalar har placerats runtomkring ett litet torg där människor kan sitta ner och njuta av en omelett, eller bara titta på när getterna klättrar och äter från höstacken tillsammans.

visiondivision_hay_stack_cafe_section_and_structure_72dpi

Inga fler artiklar

Prenumerera på DesignWorld

Få de senaste nyheterna inom arkitektur, konst och design helt kostnadsfritt direkt till mailen.